Menukaarten Grand-café 't Gelagh

Bij Grand-café 't Gelagh kunt u in ons vernieuwde restaurant genieten van een heerlijke lunch, diner, borrel of kopje koffie met gebak. In de zomerdagen kunt u plaatsnemen op ons gezellige terras, waar u onder de beschutting van de kastanjebomen kunt zitten maar wij hebben ook voldoende tafels in het zonnetje staan. Daarnaast kunt u ook binnen plaatsnemen in ons vernieuwde restaurant. 

Lunch

Dagelijks kunt u van 11:30 tot 16:30 genieten van een uitgebreide lunch. Kiest u voor een tosti, van Gogh brood of een smaakvolle pokébowl? Tijdens de lunch kunt u ook al kiezen uit verschillende vleesgerechten en salades.

3-gangen diner

Bij Grand-café 't Gelagh kunt u voor een vaste prijs genieten van een 3-gangen diner. Uiteraard is het mogelijk om de gerechten los te bestellen. Het diner is dagelijks vanaf 11:30. 

Heeft u last van een allergie? (G) Glutenvrij te bestellen (klik hier voor de glutenvrije menukaart)  (L) Lactosevrij te bestellen (V) Vegetarisch te bestellen  (Vegan) Veganistisch te bestellen
Natuurlijk doen wij ons uiterste best om aan al uw dieetwensen te voldoen, echter kunnen wij dit niet 100% garanderen.

Borrel

Een middagje of avondje uitgebreid borrelen op de gezellige Varkenmarkt in Gorinchem? Dat kan bij Grand-café 't Gelagh. U vindt op onze menukaart verschillende borrelplanken, cocktails en andere (non)alcoholische drankjes.

Bekijk onze uitgebreide menukaart 

Groepsarrangementen

Bij Grand-café 't Gelagh bieden wij ook diverse groepsarrangementen voor een gezellig avondje uit met z.n allen

Klik hier voor de Lunch Groepsarrangementen of hier voor de Diner groepsarrangementen

High tea op locatie in Gorinchem
Dinerbon Gorinchem