Grand Café 't Gelagh introduceert nieuwe diner- en glutenvrije menu's

Grand Café 't Gelagh, sinds 2002 een bekende horecagelegenheid in Gorinchem, heeft in 2019 met oog voor detail en moderne trends hun ruimte vernieuwd Nu hebben ze een nieuwe dinerkaart en een nieuwe glutenvrije kaart waarvan gasten kunnen genieten in de rustige sfeer van het grand café.

 

Heerlijk diner menu

Grand Café 't Gelagh biedt een nieuw heerlijk 3-gangen diner menu tegen een eerlijke prijs, met opties voor zowel vlees, vis als vegetarische gerechten.

 

Glutenvrij menu

Grand Café 't Gelagh komt gasten met dieetbeperkingen graag tegemoet. Ze hebben een speciaal glutenvrij menu met heerlijke opties voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

 

Reserveringen

Grand Café 't Gelagh is elke dag geopend vanaf 11 uur voor koffie met gebak, lunch, diner of een drankje. Reserveren voor lunch en diner kan via de reserveringspagina van het café.

Grand Café 't Gelagh is een geweldige plek voor een gezellige en fijne eetervaring. Met hun nieuwe dinerkaart en glutenvrije menu zullen gasten zeker iets lekkers en unieks vinden om van te genieten. Voor meer informatie over het grand café kunt u terecht op hun website https://www.hetgelagh.nl/.

 

 

High tea op locatie in Gorinchem
Dinerbon Gorinchem