Een nieuwe menukaart voor Grand Café 't Gelagh

Sinds kort hebben wij een nieuwe menukaart! Zowel de lunchkaart, dinerkaart als dessertkaart zijn aangepast. Uiteraard staan er ook nog gerechten op die je altijd bij ons kunt vinden; deze zijn aangevuld met lekkere nieuwe gerechten.

Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of vegan?

Zoals je van ons gewend bent kun je altijd bij ons terecht, ook als je beschikt over een allergie of speciaal dieet. Onze menukaart beschikt namelijk over icoontjes om aan te geven of de gerechten geschikt zijn voor jouw dieet. En dat zijn er nog behoorlijk veel! Zo is een groot deel van onze gerechten glutenvrij en kun je daarnaast ook bij ons terecht als je lactose vrij wil bestellen of als je vegetarisch of vegan bent. 

Gerechten om te delen

Daarnaast zijn er ook op de nieuwe dinerkaart weer heerlijke gerechten beschikbaar om samen te delen. Zo is er voor het voorgerecht een heerlijke proeverij van verschillende voorgerechten (handig als je niet kunt kiezen). Voor het hoofdgerecht is een mixed grill beschikbaar met verschillende soorten vlees. Om je diner gezellig samen af te sluiten, kun je kiezen voor het grand dessert met vele lekkernijen van onze dessertkaart.

Nieuwe gerechten

Een nieuwe kaart betekent natuurlijk ook nieuwe gerechten. Aan alle kaarten zijn een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Zo kun je nu tijdens de lunch genieten van een heerlijke Tuna Melt tosti; een tosti met tonijnsalade, cheddar, rode ui en kappertjes. 
Het diner kun je vanaf nu starten met de burrata (deze is vegetarisch) gevolgd door een eendenborstfilet met appeltjes en jus van appelstroop en afsluitend de hazelino met kaneelijs, karamelsaus en slagroom!

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle nieuwe gerechten? Bekijk dan snel de nieuwe lunchkaart, dinerkaart en dessertkaart.

High tea op locatie in Gorinchem
Dinerbon Gorinchem