Vier kerst bij Grand Café ’t Gelagh!

Al plannen aan het maken voor kerst? Of heb je nog geen idee? Ook dit jaar is ons restaurant weer geopend tijdens kerst. Het is dit jaar alleen even anders dan voorgaande jaren; je kunt dit jaar namelijk voor het eerst kerst vieren in ons vernieuwde restaurant!

Zoals je van ons gewend bent kun je Eerste en Tweede Kerstdag bij ons terecht. Dit jaar zijn wij echter ook nog extra geopend op Kerstavond. Zo is er voldoende keuze om een geschikte dag te vinden zodat je gezellig uit eten kunt met de hele familie.

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van een 4-gangen keuze Kerstmenu. Dit menu beschikt over een uitgebreide keuze waardoor er voor ieder een passend gerecht tussen zal zitten. Het menu begint met een voorgerecht waarbij keuze is uit 6 verschillende gerechten; van een, altijd lekkere, carpaccio tot aan een vegetarische gepofte paprika.

Vervolgens kun je tussen het voor- en hoofdgerecht genieten van een lekker soepje. Bij het hoofdgerecht is ook weer keuze uit 6 gerechten; keuze uit vis- vlees- of vegetarische gerechten. Geniet bijvoorbeeld van een malse biefstuk met pommes duchesse of een heerlijke vegetarische curry. Het menu zal afgesloten worden met een keuze uit 4 heerlijke nagerechtjes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar heel het Kerstmenu? Neem dan snel een kijkje, of reserveer direct zodat je verzekerd bent van een tafeltje in ons restaurant!

High tea op locatie in Gorinchem
Dinerbon Gorinchem